NO | EN

It's beginning to look a lot like Christmas

Med braksuksess i fjor skal vi i år befeste Tromsø som hele Norges juleby, også internasjonalt. Med naturgitte rammer som ekte snø, nordlys og reinsdyr kombinert med shopping, gastronomiske og kulturelle opplevelser, byr den Arktiske hovedstaden på julestemning i verdensklasse.

Dette hadde vi ikke klart uten dere – et sterkt næringsliv som byr på seg selv og ønsker folket velkommen. Sammen skapte vi 203 arrangementer, en julekalender med imponerende rekkevidde, samt var location for Coca-Cola sin julefilm og ikke minst Nordens pariserhjul som lyste opp hele byen og skapte god julestemning. I år ønsker vi å overgå dette!

Målet er økt verdiskaping for både by, region og landsdel. Vi oppfordrer næringslivet i hele regionen til å være med. Her kan bedriftene tenke både stort, smått, tradisjonelt og utradisjonelt når det gjelder aktiviteter og tilbud.

Vær med å skape julestemning for hele regionen!

Fra 14 i fjor til 140 i år!

I fjor fikk vi koronastøtte til etablering av julebyen, det var helt avgjørende for satsingen. I tillegg hadde vi et knippe samarbeidspartnere og sponsorer som sikret kostnadsdekning av blant annet Nordens pariserhjul. I år trenger vi økonomisk støtte og heiarop mer enn noen gang.

Vi har satt sammen to ulike sponsorpakker vi håper faller i smak.

For å melde interesse eller få mer info, send mail til post@nftr.no.

Adventskalender

Ingenting skaper bedre julestemning enn en ekte adventskalender! De siste to årene har vist oss rekkevidden vår adventskalender kan nå, i fjor så vi tall vi aldri turte å drømme om. Denne suksessen må vi selvsagt videreføre.

Nå jakter vi årets bidragsytere til premier, og vi har allerede fått to på plass, weekend på Hamn i Senja og gratis bybowling for et helt år.

Vi tror at engasjementet rundt adventskalenderen er så stort fordi vi har fantastiske premier bak hver luke. Som inspirasjon var noen av de mest populære lukene i fjor Arctic Whisky Experience hos Aurora Spirit destillery, gavekort på 2000kr på fisk fra Torsvågbruket, Ankarsum kjøkkenasistent fra Elkjøp og 4 retters middag fra Fiskekompaniet.

Dersom du vil være med å skape julestemning og samtidig profilere din bedrift, ta kontakt med martine@nftr.no.

Hva må være med i eposten?

  • Informasjon om produktet/aktiviteten dere ønsker å gi bort.
  • Bilde av produktet/aktiviteten. Hvis dere ikke har dette tilgjengelig, send gjerne et bilde dere tenker kan representere bedriften deres.
  • Dersom premien er tidsbegrenset, må dette oppgis.

Dette skjer også snart:

Ingen arrangement funnet!