NO | EN

Vegard (27) fridde i toppen av pariserhjulet

Mens Malin krøp rundt i den lille vogna og prøvde å finne ut hvor hun fikk mest mulig ly for den iskalde vinden, dro Vegard frem ringen. Og hun sa ja!

Vegard Solheim-Johnsen (27) og Malin Birkestrand (36) og var på helgetur i Tromsø sammen med venner og kjente fra Målselv, noe de tradisjonen tro alltid er andre helga i desember. Paret hadde booket hotellrom for anledningen, og Vegard var ivrig på å prøve pariserhjulet. 

– Vegard skulle absolutt rekke en tur med pariserhjulet før det stengte på fredagen. Jeg skjønte ikke helt hvorfor han stresset med det, men vi rakk en av de siste turene, forteller Malin. 

Ute var det fire minusgrader og iskald vind. Malin og Vegard var helt alene i pariserhjulet på Prostneset. Så tok Vegard frem ringen. 

Iskaldt frieri

Vegard Solheim-Johnsen og Malin Birkestrand.
CHAMPAGNE: De nyforlovede feiret rett etter frieriet i pariserhjulet.

Vegard forteller at han lenge har tenkt at han skulle fri. Ideen om pariserhjulet fikk han tidligere i desember, da et familiemedlem sendte han en Snap fra toppen av hjulet. Det virket som et romantisk sted, tenkte han, uten å ta i betraktning hvor kaldt det kan være i byen i desember. 

– Malin frøs så jævlig! Idet jeg tok frem ringen drev hun og flyttet seg rundt i vogna for å finne ut hvor det var minst mulig vind, ler Vegard. 

Etter litt fram og tilbake i den lille vogna, fikk han fullført frieriet – og fikk et ja. 

– Jeg ble veldig glad! Det var så romantisk, hele greia! Jeg husker ikke helt hva han sa der oppe. Jeg tror faktisk ikke det gikk helt opp for meg før etterpå, sier Malin. 

Etter frieriet bar det opp på hotellrommet der det nyforlovede paret åpnet champagnen. De ringte familie for å dele nyheten, før de gikk ut for å møte resten av reisefølget på byen. 

Ønsker pariserhjulet tilbake 

I etterkant tenker Vegard at det kanskje finnes mer romantiske steder å fri enn i et pariserhjul i nordavind, men han er likevel fornøyd med valget. – Jeg håper at pariserhjulet fortsetter å komme til Tromsø hver eneste desember, for da har vi et minne. Hver gang jeg ser pariserhjulet kan jeg tenke på at det var der jeg fridde. 

FRIERI: Så har det første frieriet funnet sted i pariserhjulet i Julebyen Tromsø!